Civil fórumot rendeztük a NEA Elektori választás kapcsán

Örömmel számolunk be arról, hogy tegnap, 2024. június 27-én a Békés Vármegyei Civil Központ irodájában civil fórumot rendeztük a NEA Elektori választás kapcsán, 10 civil szervezet részvételével. Az eseményen jelen voltak a Békés vármegyéből megválasztott három kollégiumi tagunk is, akik a Társadalmi Felelősségvállalás Kollégiumban és az Új Nemzedék Kollégiumban végzik munkájukat.
A fórum során lehetőség nyílt arra, hogy a megjelent civil szervezetek képviselői közvetlenül találkozzanak és beszélgessenek a kollégiumi tagokkal. Az esemény rendkívül informatív és inspiráló volt, hiszen az új ötletek és tapasztalatok megosztása mellett sok fontos kérdésre is választ kaptunk.
Külön köszönjük mindenkinek, aki eljött és hozzájárult a hasznos és tartalmas beszélgetésekhez. Az ilyen alkalmak mindig megerősítenek minket abban, hogy együtt dolgozva milyen sokat tehetünk közösségeinkért és a jövő nemzedékéért. Köszönjük a kollégiumi tagoknak, hogy sűrű elfoglaltságuk mellett időt szakítottak, és részt vettek az eseményen.
Továbbra is számítunk a közös munkára és az együttműködésre! 🌟