Rendelkezzen az összevont adóalapja után befizetett személyi jövedelemadó 1+1%-áról!

Idén legkésőbb 2020. május 20-áig van lehetőség a magánszemélyek, hogy rendelkezzenek az összevont adóalapjuk után befizetett személyi jövedelemadó 1+1%-áról.

Ha Ön nem rendelkezett még az szja 1+1%-áról, azt a bevallásától függetlenül a 2020. rendelkező évben május 20-áig megteheti. Rendelkező nyilatkozatát a legegyszerűbben az e-SZJA online felületen töltheti ki, ahol a program automatikusan vizsgálja, hogy a megjelölt szervezet jogosult-e a felajánlásra.

Tájékoztatjuk, hogy az online kitöltő felület ügyfélkapus regisztráció nélkül is használható, akkor a rendelkező nyilatkozat csak kinyomtatva, papír alapon, lezárt borítékban nyújtható be a NAV-hoz.

(https://nav.gov.hu/nav/szja1_1/regisztralt_civil_2020)

Amennyiben a civil szervezetnek történő SZJA 1% felajánlása és a rendelkezés technikai lebonyolításának vonatkozásában  segítségre lenne szüksége, a  Békés Megyei Civil Információs Centrumok tanácsadási szolgáltatásai díjmentesen vehetőek igénybe.

2020-ra_regisztralt_civil_kedvezmenyezettek_20200512