Corteva TalentA Magyarország 2023

A vidéki nők a világ népességének több mint egynegyedét teszik ki és szerepük az agráriumban létfontosságú. A mezőgazdaság digitalizációja és a technológia fejlődése a precíziós gazdálkodás széles körű alkalmazását teremtette meg, így napjainkban a mezőgazdaság már nem csupán a fizikai munkavégzéssel azonosítható.
A Corteva elkötelezett, hogy támogassa az agráriumban dolgozó nők fejlődését és szakmai tudásának elmélyítését, ezért 2023-ban újraindítja TalentA programját a Magyar Női Unió támogatásával, mely idén is legalább 30 magyar női gazdálkodó számára nyújt összetett, ingyenes, online oktatási lehetőséget.
A programot sikeresen teljesítő résztvevőknek lehetősége van a TalentA mikroprojekt pályázaton bruttó 3,25 millió forint támogatási összegre pályázni, mely az első három helyezett között kerül elosztásra.
Tudjon meg többet a nők szerepéről a mezőgazdaságban > https://www.corteva.hu/…/Egyre-no-a-mezogazdasagban…
Tudjon meg többet a Corteva TalentA Magyarország 2023 programjáról és a jelentkezési feltételekről > http://www.talentahu.org/