Figyelem! – NKA pályázat módosítási kérelem

A COVID-19 koronavírus terjedésének korlátozására irányuló intézkedések a Nemzeti Kulturális Alapból támogatott egyes programok eredetileg tervezett megvalósulását is befolyásolhatják. Tisztában vagyunk a rendkívüli intézkedések általunk kezelt támogatásokat is érintő következményeivel – számos rendezvény, program a támogatottakon kívülálló okok miatt nem megvalósítható az eredetileg tervezettek szerint.

Amennyiben az Önök által vállalt pályázati cél megvalósítását a kialakult koronavírus-helyzet befolyásolja, kérjük, a felhasználói fiókon keresztül mielőbb, de lehetőség szerint már a megváltozott körülmények ismeretében nyújtsanak be módosítási kérelmet – az objektív okokat részletesen ismertetve, dokumentációval alátámasztva – az alábbiak vonatkozásában:

– megvalósítási és elszámolási határidő módosítására (a tervezett programok későbbi megvalósítását figyelembe véve) és/vagy
– a megvalósítandó projekt részleteinek, feltételeinek, körülményeinek módosítására.
A szerződésmódosítási kérelmet:

– aláírt támogatási szerződéssel rendelkező támogatottak a felhasználói fiók/pályázatok/adott pályázat/szerződésmódosítás opciót választva,
– a szerződéssel nem rendelkező támogatottak a felhasználói fiók/pályázatok/adott pályázathoz kapcsolódó egyéb pályázati dokumentumként
tölthetik fel.

További részletek a: http://www.nka.hu/kozlemeny_200312