Pályázati lehetőség

Ajánljuk figyelmetekbe a CSB Media Hungary kettő pályázati felhívását, melyekre civil szervezetek is nyújthatnak be pályázatokat.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2020. május 4. 23:59:59.

Nonprofit tevékenységbemutató imázsfilm készítése
(CM-20-1-NP, https://palyazat.csbmedia.hu/felhivas.php?kod=bprVgz30pN)
A felhívás alapvető célja az, hogy a nonprofit szervezetek hasznos és áldozatos munkája egy, a tevékenységüket bemutató imázsfilm elkészítésével és publikálásával minél szélesebb körnek bemutatásra kerülhessen a CSB Media Hungary segítségével. Nagyon fontos tényező a nonprofit szervezetek tevékenységét illetően az együttműködések ösztönzése és létrehozása, így a jelen felhívás keretében elkészülő imázsfilmekkel új kapcsolatokat tudnak kialakítani a nonprofit szervezetek. Ezzel közvetve elérve azt, hogy az évről évre rendelkezésre álló forrásaik és támogatásaik növekedni tudjanak. A felhívás célja továbbá az is, hogy a nagyobb ismertség révén a szervezetek a meglévő partnereik mellé újabb partnerek bevonásra kerülhessenek, így segítve a további működésüket és fejlődésüket egyaránt.

Interjúvideó elkészítése
(CM-20-1-INT, https://palyazat.csbmedia.hu/felhivas.php?kod=0I5I3E0cRt)
Számtalan érdekes és értékes történetet rejt Magyarország, különösen a kistelepülések, és azok közösségei. A CSB Media Hungary alapvető célja jelen felhívással az, hogy ezeket a történeteket minél szélesebb körbe eljuttassa, egy 25-30 perc hosszúságú, műtermi minőségű interjúvideó formájában. A felhívás keretében ilyen interjúvideó elkészítésére van mód pályázatot benyújtani nonprofit szervezeteknek és önkormányzatoknak egyaránt. Az interjú témáját és az interjúalanyt is a pályázó jelöli ki, ezen kívül a témát és az interjúalanyt is részletesen ismertetni szükséges a pályázati adatlapon.

Fontosnak tartják az együttműködések ösztönzését, így többlet ponttal jutalmazzák a települési együttműködést, vagyis ha egy településről több pályázat is érkezik.

https://palyazat.csbmedia.hu/felhivas.php?kod=bprVgz30pN&fbclid=IwAR2B1wmwT5SOhWJYe73XF_UtYlTXXnysnRQIf3BwXOvIX4KHz3bt0v-2CvA