Sajtórendezvény

Nagy örömünkre szolgál, hogy a ma délelőtti sajtórendezvény lehetőséget teremtett arra, hogy ismertessük a most induló Adventi Civil Börze részleteit!

Köszönjük mind a 6, az Adventi Civil Börze kampányban résztvevő Békés megyei civil szervezetnek, hogy képviselték magukat a mai sajtórendezvényen és bemutatták saját szervezetüket.

Az Adventi Civil Börze 2020.november 23-tól kezdődően 2020. december 23-ig tart. Az adománygyűjtő kampányok megjelenésének időpontjai a Civil Információs Portálon: 2020.11.23., 2020.11.30, 2020.12.07.

  1. november 23-án a Mezőberényi Mécses Szolgáló Közösség Egyesület, valamint a békéscsabai székhelyű ÉFOÉSZ Békés Megyei Egyesületének kampánycsomagja került fel.

A Játszótér Közhasznú Alapítvány, az Ösvény Esélynövelő Alapítvány, a Diaboló Alapítvány a Cukorbeteg Gyermekekért valamint a Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Köszhasznú Szervezetének kampánycsomagjai pedig a fent említett további két időpontban kerülnek fel a Civil Információs Portálra.

További információk az Adventi Civil Börzéről: https://civil.info.hu/kezdolap/kampanyok/tudnivalok_az_adventi_civil_borzerol/index.html

Köszönjük a sajtó munkatársainak, hogy hírt adnak az eseményről!