2021. évi Civilek Napja- online- február 4-én

Kedves Partnereink!

A miniszterelnökségtől kapott tájékoztatás szerint a jelenlegi veszélyhelyzetben az idei Civilek Napján sajnos nem tudnak olyan országos programot szervezni, mint amelyet az elmúlt években megtehettek.
Tolmácsoljuk invitálásukat, bízva abban, hogy Békés megyei civil partnereink szép számmal, nagy érdeklődéssel regisztrálnak erre az online programra.
Idén tehát egy online civil konferencia invitáljuk civil partnereinket, amely időpontja: 2021. február 4-én, csütörtökön, 11:00-13:40 óra. A Civilek Napjához kötődő idei Értékteremtő Közösségekért Díj átadására várhatóan  február 2-án kerül sor, a díjátadó ünnepséget a február 4-i online konferencián vetítik le.

Kicsit bővebben a konferenciáról.

Az online konferencia címe: „Új kihívások a civil közösségek tevékenységében”.

Szalay-Bobrovniczky Vince helyettes államtitkár úr köszöntőjét és előadását követően további szakmai előadások következnek a civil terület közelmúltjáról, illetve jelenéről és jövőjéről, a kihívásokról, valamint – ahogyan fent szó volt róla – az Értékteremtő Közösségekért Díj átadását vetítjük le.

Részletes programmal jövő héten jelentkezünk.

Előzetesen azonban arra kérünk benneteket, hogy az alább található online űrlapot töltsétek ki, amennyiben szeretnétek részt venni a konferencián.

Bízunk benne, hogy minél többen regisztráltok az eseményre, a Civilek Napjára, amely idén a virtuális térben kerül megrendezésre.

Az adatlapon megjelölt címre elküldjük majd a csatlakozási linket, várjuk visszajelzéseiteket!